Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Επεράσαμ' όμορφα....

...όμορφα,όμορφα!Επεράσαμ' όμορφα στο πρώτο μας το crop!!!!

Ήταν μια τέλεια μέρα. Μετά από μια εβδομάδα άσχημης ίωσης,ήρθε επιτέλους το Σάββατο. Είδα τα γλυκά μου τα κορίτσια από τη Κρήτη που πολύ τα είχα πεθυμήσει-δυστυχώς δεν κάθησα πολύ μαζί τους γιατί φοβόμουν μην τους μεταδώσω την ίωσή μου και ιδίως στη Μαιρούλα που περιμένει το δεύτερο ζουζουνάκι της. Ελπίζω την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε να είμαι καλά!
Μπορεί σήμερα να είμαι χειρότερα από τις προηγούμενες ημέρες αλλά το ευχαριστήθηκα όπως νομίζω και όσες είμασταν εκεί. Φτιάξαμε όμορφα καλούδια ,βγάλαμε φωτογραφίες, πήραμε δωράκια,περάσαμε τέλεια.
Ανυπομονούμε για το δεύτερο crop....
(φωτογραφίες προσεχώς)

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Advent Calendar (μισής ώρας)

Χθες η κόρη μου, την ώρα που πήγαινε για ύπνο αποφάσισε πως ήθελε να φτιάξει ένα advent της νονάς της. Έτσι, λοιπόν, ανασκουμπωθήκαμε και φτιάξαμε φακελάκια με κόκκινο κανσόν και πράσινο βελουτέ χαρτί. Κολλήσαμε αυτοκόλλητα νουμεράκια ή χρησιμοποιήσαμε τις σφραγιδούλες μας,βάλαμε μέσα δωράκια,τα κλείσαμε με brads, τα περάσαμε σε μεγάλο κρίκο ,βάλαμε κόκκινες κορδέλες και ....έτοιμο!!!!!!
Τώρα περιμένει πώς και πώς το Σαβ/κο για να συναντηθούν και να ανταλλάξουν τα advent τους!

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Ιατρικό ανακοινωθέν (συνέχεια...)

...συνέχεια,λοιπόν, των ιατρικών μας γεγονότων. Ο πυρετός, μας έχει αποχωριστεί από προχθές γιατί δεν μας βρήκε,λέει, ιδιαίτερα φιλόξενους.Εμένα μου έχει μείνει ένας χαζός βήχας ,που με έφτασε στο σημείο να πάω στην φαρμακοποιό μας για αναζήτηση μιας λύσης..."Εκτός από το φάρμακο που θα σου δώσω θέλω να κάνεις και κάτι άλλο" μου λέει.Σιγά, καλέ,σκέφτηκα,μάλλον καμιά εισπνοή θα μου πει με ευκάλυπτο ή κάτι παρόμοιο. Αλλά εκείνη ξεστόμισε κάτι φοβερό: ΑΦΩΝΙΑ. Ποια αφωνία? Ποια είναι αυτή η κυρία,δεν τη γνωρίζω......
Ας έρθουμε, τώρα σε κανένα πιο ευχάριστο νέο. Χθες είχα δεματάκι!!!! Πρώτη φορά παρήγγειλα μεγααάλο kit,με πολλά χαρτιά,πολλά chipboards, πολλά rubons,πολλές κορδέλες και πολλά μα πάρα πολλά καλούδια,που ακόμα και εγώ ,εε που όσο να πείτε τα παραφορτώνω τα αλμπουμάκια μου,τα βρήκα υπερβολικά πολλά. Μου έστειλαν και δωράκι! Χάρηκα που τις βρήκα αυτές τις κοπέλες. Μου αρέσουν πολύ τα κιτ τους. Το "κακό" είναι πως αρέσουν και σε πολλούς άλλους:να φανταστείτε το χριστουγεννιάτικο κιτ που ανέβασαν την Τρίτη βγήκε sold out μέσα σε μερικές ώρες.....snirf!!!!!κλαψ!!!!Αφήστε με στον πόνο μου......

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Ιατρικό ανακοινωθέν

Από το Σάββατο έχουμε ξυπνήσει οικογενειακώς βραχνοκοκοράκια.Ο πυρετός μας επισκέπτεται όποτε θέλει εκείνος,κι έτσι άκρη δεν μπορούμε να βρούμε.....
Το κακό είναι πως έχω μείνει πολύ πίσω στη δουλειά μου. Έπρεπε ήδη να έχω τελειώσει κάποια δείγματα και να ξεκινάω μια παραγγελία.Ευτυχώς που οι άνθρωποι έχουν κατανόηση.
Επιπλεον, το Σάββατο είναι το crop. Πώς θα μπορέσω να σταθώ τόσες ώρες?
Ουφ...!τις πιο ακατάλληλες μέρες αρρωσταίνω!

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Μια μέρα..μα τι μέρα.....

Σήμερα η μέρα ήταν από εκείνες , που δεν θέλεις να επαναληφθούν. Κατέβηκα στην Αθήνα, στο ταμείο που είμαστε ασφαλισμένοι για να εισπράξω κάποια χρήματα. Οι περισσότεροι υπάλληλοι όμως αποφάσισαν να μην πάνε σήμερα στην εργασία τους για να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους & καλά έκαναν οι άνθρωποι(βλ. stage)Έτσι, οι υπάλληλοι που είχαν μείνει για να εξυπηρετήσουν ήταν από 1 μέχρι 2. Πήγα 10.20π.μ. , πήρα νούμερο 267 και ήταν στο 82.
Αργότερα, όταν τελείωσα και θέλησα να γυρίσω σπίτι μου είχα τις καθυστερήσεις του τρένου λόγω των έργων τους...
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ:
Τα νεύρα χαρτοπόλεμος
Διάβασα ένα ολόκληρο βιβλίο 340σελ. στις αναμονές
Αποφάσισα τι κάρτες θα φτιάξω φέτος.

Αύριο ας ξημερώσει μια άλλη,πιο ξεκούραστη μέρα.....

υγ. έδωσα διευκρινήσεις για το 2ο άλμπουμ μου....μα πού πήγε το μυαλό σας???

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Aλμπουμάκια και δεντράκια

2 αλπμουμάκια που έπρεπε να έχουν δοθεί εδώ και καιρό. Ένα για μια γλυκειά Δημητρούλα και ένα για μια ευγενέστατη Αγγελική. Το σημαντικό νέο, όμως, είναι άλλο:
Χθες στολίσαμε το δέντρο μας....Τα φωτάκια αναβοσβήνουν....Οι κάλτσες κρεμάστηκαν....Οι πρόβες με το τριγωνάκι για τα κάλαντα άρχισαν...
Όλα δείχνουν πως έχουμε μπει στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα.....
Και του χρόνου.......

Άλμπουμ τσαντάκι
(χαρτιά:heirloom,ki memories)

Μy album
(χαρτιά: wild asparagus,My Mind's Eye)

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Να μας ζήσει ο Χρηστάκης...




Το Σεπτέμβριο που μας πέρασε, οι κουμπάροι μας βάφτισαν το ζουζουνάκι τους.
Η Αγγελική ήθελε ένα απλό ευχολόγιο, από τη στιγμή που στο κέντρο, θα υπήρχε στο τραπέζι των ζαχαρωτών για τα παιδιά και το άλμπουμ με το όνομα του μπέμπη.Της άρεσε το απλό άλμπουμ που είδε στο http://www.scrapbooking.gr/ και μου ζήτησε, αν μπορούσα, να της κάνω ένα παρόμοιο.
Καλέ, τα ρωτάνε τα αυτονόητα????????????

Άλεξ ο Πρίγκιπας

Ο Αλέξανδρος είναι ένα γλυκύτατο αγοράκι που λατρεύει το Μικρό Πρίγκιπα. Γι' αυτό, λοιπόν, και το αλμπουμάκι του είναι μια ωραιότατη κορώνα. Τι άλλο θα ήταν???

Διάφορα δωράκια.....






Διάφορα δωράκια που ετοίμασα για γνωστούς και αγνώστους......

Αλμπουμάκι τσέπης


Αχ! αυτό το αλμπουμάκι τσέπης πολύ μου αρέσει. Το είχε η φίλη μου η Ειρήνη μια μέρα μαζί της, έτοιμο με φωτογραφίες του Χρηστάκη. Μου άρεσε πάρα πολύ από τη πρώτη στιγμή και φυσικά....έγινε η σχετική αντιγραφή!!!!!
Ευχαριστώ Ειρηνούλα μου!

Άλμπουμ προς ολοκλήρωση......

Πού θα πάει ?????
Κάποια στιγμή θα το τελειώσω! Θα βάλω και φωτό και θα το στολίσω και θα γίνει τέλειο.
Κάποια στιγμή......................

Ένα μωράκι έρχεται....

Άλμπουμάκι για φίλους που περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι.Όταν το έφτιαξα δεν γνώριζα το φύλο του μωρού και έτσι προσπάθησα να το κάνω ουδέτερο.Το πέτυχα? Μάλλον όχι !Πάλι προς το ροζ γέρνει (ως γνωστόν μια έφεση στο ροζουλί, την έχω!!!!!)

Γενέθλια

Το άλμπουμ φυσικά δεν έχει μείνει έτσι. Έχει δεθεί και έχουν προστεθεί οι αντίστοιχες κορδέλες ΑΛΛΑ ακόμα δεν το έχω βγάλει φωτογραφία. Στο μέλλον....το υπόσχομαι!!!!


Δωράκι...




Ένα μικρό δωράκι που ετοιμάστηκε με τη βοήθεια της κόρης μου(τι χρώμα λουλούδια θα βάλουμε....ποιες σφραγίδες πού...τι χρώμα.....και άλλα τέτοια!!!!!!)


Χριστούγεννα 2008


Αυτά είναι τα χριστουγεννιάτικα άλμπουμ του 2008. Το 1ο είναι το δικό μας ενώ τα 2 επόμενα ,το δώρο στη γιαγιά και τη νονά!

Ναταλία

Αυτό,ουσιαστικά είναι το πρώτο μου άλμπουμ. Σε όλα όσα έχω φτιάξει μετά από αυτό πιστεύω πως κάτι θα άλλαζα αν το ξαναέφτιαχνα. Σε αυτό όμως, όχι. Είναι το πρώτο μου και το πιο αγαπημένο μου!