Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις ευχές σας...

...αλλά αυτές τις μέρες εκτός από τα διάφορα βιβλία ευχών και προσκλητήρια που έχω να ετοιμάσω, προετοιμάζω και το παρτάκι της μικρής μου.Ετοιμασίες για 22 μικρούς σίφουνες από το σχολείο αλλά και γνωστούς και φίλους....Επιπλέον,όσες με ξέρετε, γνωρίζετε πως θέλω να τα κάνω όλα μόνη μου :να ετοιμάσω τα φαγητά, να διαλέξω τα πιατάκια και τα ποτηράκια τους κ.λ.π. κ.λ.π. κ.λ.π. Η μικρή μου θέμα για το πάρτυ της φέτος διάλεξε "φράουλες & φραουλίτσες"
Τα φαγητάκια αρχίζουν να προετοιμάζονται: κοτοσαλάτα, μεσογειακή κις-λωρέν, φοκάτσια, τριγωνάκια έκπληξη, πιτάκια με λουκάνικο-ντομάτα & γραβιέρα, κοτομπουκιές, είναι μερικά από τα 17 φαγάκια που διάλεξα για να ετοιμάσω φέτος για τους φίλους μας.
Καταλαβαίνετε,λοιπόν,  πως ο χρόνος δεν είναι με το μέρος μου αυτές τις μέρες. Από την επόμενη εβδομάδα ,όμως, θα κάνω τις καθημερινές μου βολτούλες στην μπλογκογειτονιά και θα τα λέμε...
Ως τότε, να περνάτε καλά! 

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Η Νάντια βαφτίζεται...

Η Νάντια είναι ένα γλυκό κοριτσάκι που θα κάνει το μπανάκι της στην κολυμπλήθρα σε λίγες μέρες. Η μανούλα της την έχει σαν πριγκιπισσούλα, γι' αυτό και ήθελε ένα λιτό αλλά πριγκιπικό βιβλίο ευχών.






Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Ax! πολύ μου λείψατε....

....αλλά γλυκά ζουζούνια γεννιούνται ή βαφτίζονται, ζευγάρια παντρεύονται κι έτσι το μηχανηματάκι μου,τα χέρια και η φαντασία μου έχουν πάρει φωτιά.
Ξεκινώ, λοιπόν, με ένα αλμπουμάκι-όνομα.
Και το όνομα αυτού: Γιώργος