Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Το φόρεμα της Ναταλίας

Πριν από λίγες μέρες βαφτίστηκε η Ναταλίτσα. Οι γονείς μέχρι και τελευταία στιγμή (ας όψονται οι παππούδες)δεν είχαν αποφασίσει το όνομα και γι'αυτό δεν βρίσκεται πουθενά στο Βιβλίο Ευχών.Το έμαθαν όλοι την ημέρα της βάφτισης. Τα πάντα και σ'αυτό το βιβλίο (το σχήμα του καθώς και η εσωτερική του διακόσμηση) είναι κομμένα από το αγαπημένο μου μηχανηματάκι!!






Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Διάφορα προ Σαββατοκύριακου...

Το Σαββατοκύριακο πλησιάζει για να μας βγάλει πάλι από τους ρυθμούς της καθημερινότητας. Τώρα, καλό είναι αυτό?Άλλες φορές ναι, άλλες φορές όχι.Υπάρχουν Δευτέρες που έχουμε τόση δύναμη και θεωρούμε πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα πάντα την εβδομάδα που ξεκινά και άλλες πάλι που νιώθουμε τα εντελώς αντίθετα συναισθήματα (πόσες από εσάς δεν είπατε"Δευτέρα?ούτε που το κατάλαβα πως πέρασε αυτό το Σαββατοκύριακο")
Ας αλλάξουμε θέμα γιατί αλλιώς θα μιλάω για ώρες.
Πολλές κοπέλες τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζουν το πρόβλημα που αντιμετώπιζα κι εγώ από το καλοκαίρι:Δεν μπορούν να αφήσουν σχολιάκια. Τη λύση μου την είπε η Αναστασία στην Χειροτέχνικα "κατέβασε τον Google Chrome και όλα θα πάνε καλά" Κορίτσια κάντε το: Κατεβάστε το και δεν θα το μετανιώσετε. Η εγκατάσταση γίνετε πολύ εύκολα και αμέσως,μπαίνετε στα blogs γρηγορότερα και αφήνετε σχόλια μια χαρά (το έχετε καταλάβει που αρχίζω και αφήνω σχόλια,επιτέλους!!!). Αναστασία σε έχω ήδη ευχαριστήσει και θα το ξανακάνω: ευχαριστώ πολύ πολύ!!
Θέμα 2ο: Πολλές φορές μου έχετε δώσει βραβείο και σας ευχαριστώ πάρα πολύ αλλά εκείνο το "πρέπει να προτείνεις 5/7/10 blogs" τι το θέλουν τα βραβεία?Δεν μπορώ να το κάνω.Το ομολογώ! Και πάλι σας ευχαριστώ που με σκέφτεστε και μου δίνετε τα βραβειάκια.Να είστε καλά!
Κάπου εδώ σας αφήνω: έχω υποσχεθεί στο μικρό σίφουνα πως θα φτιάξουμε τα μπισκοτένια τυροπιτάκια από το blog της Μαμαδοπαρέας (θα σας πω αύριο πώς έγιναν)

Καλά να περνάτε

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Ο γάμος της Τερέζας

Η Τερέζα είναι φίλη  φίλης, και αποφάσισε να τελέσει το ιερό μυστήριο του γάμου πριν λίγο καιρό. Τα χρώματα στο εξώφυλλο ήθελε να είναι κάτι σε μπρονζέ , κάτι στο χρώμα της άμμου....αλλά εσωτερικά "βάλε ό,τι έχεις και δεν έχεις!!!" (ήρθες στο σωστό άνθρωπο :-D )
Έτσι, λοιπόν, δημιούργησα αυτό το βιβλίο ευχών για να θυμούνται πάντα τα παιδιά τη μέρα που ένωσαν τις ζωές τους, ενώπιον Θεού & ανθρώπων.
Να ζήσετε Τερέζα, να είστε πάντα ευτυχισμένοι και ελπίζω σε λίγο καιρό να φτιάξω ένα υπέροχο ημερολόγιο μωρού για εσάς!








Χθες , επισκέφθηκα την Χειροτέχνικα . Εκεί συναντηθήκαμε όλες οι "χειροτέχνουσες"φίλες. Η Κατερίνα,φυσικά,έβγαζε φωτογραφίες, τις οποίες η κόρη μου τις περιμένει πώς και πώς!!!Περάσαμε τέλεια και φυσικά πήραμε το κατιτίς μας.Η έκθεση τελειώνει σήμερα στις 10μμ.Προλαβαίνετε...

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Η Άντρεα έχει γενέθλια...

Καταρχήν να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για τις γλυκές σας ευχές.Και τις ηλεκτρονικές και τις τηλεφωνικές.Να είστε όλοι καλά, να προσέχετε τον εαυτό σας, τα ζουζούνια σας, και την οικογένειά σας.Παρόλο, όμως την τόσο ευχάριστη ατμόσφαιρα και το κέρασμά μου, ο  blogger, δεν λέει να μου κάνει τη χάρη. Κάτι του έχω κάνει που δεν ξέρω όμως, τι (???)και δεν με αφήνει να σχολιάσω τίποτα.Τα έχω δοκιμάσει όλα....Πού θα πάει?Θα μου κάνει τη χάρη στο τέλος!!!
Ας περάσουμε στα δικά μας:αυτές τις μέρες  χαρίζουμε τις ευχές μας στην 'Αντρεα--ένα γλυκύτατο παιχνιδιάρικο κοριτσάκι που θα γιορτάσει τα γενέθλιά του.
Χρόνια Πολλά, να την χαίρεστε και να είναι πάντα ευτυχισμένη και χαρούμενη!





Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Να με χαίρεστε...

...και να σας ζήσω! Χρόνια μου πολλά.
Έφτιαξα και την τουρτίτσα μου (τιραμισού με καραμελωμένα μήλα), και είμαι έτοιμη να σβήσω τα  κεράκια μου.
Κοπιάστε για γλυκάκι....